dinsdag 13 september 2016

Samengevallen

Als ik wakker wordt, weet ik dat ik vandaag alleen maar hoef te kijken. Ik grijp een Metro bij het station A, check weer uit en stap op mijn fiets. Ik fiets naar B, en kijk naar hoe de boezem van mijn tegenligger beweegt op het nummer 'Big balls' van AC/DC net als ze zeggen "he's got..." 
    Als het begint te regenen speelt mijn mobiel 'Mr Blue sky' van ELO af, en het speelt 'November' van Kingfisher Sky af omdat het mei is. Op mijn werk niest een man de rok van een voorbijganger die buiten langs het raam loopt, omhoog. En in de pauze lees ik in de Metro dat mijn sterrenbeeld vandaag een erg drukke dag heeft.
    'Je moet vandaag nog alles doen, en je kunt nergens hulp krijgen. Geen zorgen, morgen wordt het beter.' Ik wordt vroeg naar huis gestuurd omdat er weinig afspraken zijn, en fiets naar huis om TV te kijken. Een vlieg stoot zijn hoofd tegen het dichte raam, naast het raam wat ik zo net open heb gezet. Hij komt terug naar de tafel, op de geur van mijn pizza af en gaat op het enige lege bord zitten. Ik zet een comedy aan en vijl mijn nagels omdat de kortste nagel is gebroken. De film gaat over een man die het moeilijk vindt om zijn emoties te laten zien. De vlieg loopt over de televisie, de man begint te grienen en de vlieg dept de tranen, drinkt het zoute water. Maar dat stemt de vlieg niet blauw, een tweede vlieg landt op de smalle rand van het scherm, en ze doen het zo hard, zo overtuigend gepassioneerd doch amateuristisch dat de jongen die walgde van porno, op het scherm onder hen, wakker wordt met een stijve. Ik doe de TV uit en ga naar bed, maar ik heb een slaap tekort dus kan niet slapen. Morgen wordt het vast een drukke dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten