woensdag 13 juli 2016

Een condoomverpakking onder de brug van het station

Er ligt een lege condoomverpakking onder de brug van het station. Het was een stel was dat afscheid nam. Ze misten elkaar al bij voorbaat en hadden nog een kwartier voordat hij door de poortjes moest. Na de eerste afscheidskus viel er niets meer te beteugelen. Hij had nog net tijd om de bescherming uit zijn portemonnee te frummelen.

Er ligt een lege condoomverpakking onder de brug van het station. Het gebeurde snel en dronken, met mogelijk publiek. Want als de trein rijdt, zijn er mensen. Ze ontmoetten elkaar op een bankje, voor de dichte winkel waar ze beiden nog een sigaretje rookten, omdat ze niet nog een fles Smirnoff of sixpack bier konden halen. En hadden beiden nog geen zin om terug naar hun vrienden thuis te gaan. Die smachtend wachtten op hun volgende slok alcohol. En de buitenlucht ruikt zoveel beter na een sigaret, en dronken seks werkt zoveel beter als je het met een dronken vreemdeling in de buitenlucht doet. Die dronken gedachte was het enige wat ze gemeen hoefden te hebben. Geen hobbies of familiedrama's, alleen een knie en een kont tegen de semi-natte muur van de dichtst bijzijnde brug.

Er ligt een lege condoomverpakking onder de brug van het station. Het was een avontuur van een stel dat elkaar te goed kende. Zij kwam terug van haar cursus, en hij haalde haar op bij de trein. Ze liepen over het pleintje naar een goedkoop restaurant. Het was een tweede eerste date, al lukte het hem niet om haar bij de naam te noemen die ze verzonnen had. En toch praatten ze toevallig over dingen die ze nooit echt besproken hadden. Na het eten liepen ze terug naar het station want zij was met de fiets, en hij met de auto. De kus op de wang die ze elkaar altijd gaven, als hun wegen zich scheidde belandde op de mond. Net als toen ze net met elkaar uitgingen. Per ongeluk een kus op de mond, en per bevlogen ongeluk een condoom verpakking op de grond.

Er ligt een lege condoomverpakking onder de brug van het station.
Het waren twee mannen, lekker snel, lekker makkelijk.
Het was liefde.
Het waren twee bevlogen tieners, die onhandig niet meer konden wachten.

Het was een bejaard stel met een comfortabele rollator en een goed werkende kunstheup.

Het was een swaffelaar met een angst voor SOA's.
Het waren tieners met breezers en condoomballonnen.

Er ligt een condoomverpakking onder de brug van het station.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten